[bug #55069] netbiosns doesn't respond to questions

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #55069] netbiosns doesn't respond to questions

Jasper Verschueren
URL:
  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55069>

                 Summary: netbiosns doesn't respond to questions
                 Project: lwIP - A Lightweight TCP/IP stack
            Submitted by: deft
            Submitted on: Wed 21 Nov 2018 04:38:00 PM UTC
                Category: apps
                Severity: 3 - Normal
              Item Group: Faulty Behaviour
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any
         Planned Release: None
            lwIP version: 2.1.1

    _______________________________________________________

Details:

I tried the netbiosns and noticed it doesn't respond to questions, this is
because they're dropped by the initial "/* packet too short */" check added in
b2ef9d90. This check currently expects a packet with the size of a response,
attached patch adds a "question" type and verifies vs that size instead



    _______________________________________________________

File Attachments:


-------------------------------------------------------
Date: Wed 21 Nov 2018 04:38:00 PM UTC  Name:
0001-Fix-netbiosns-expecting-too-large-packet.patch  Size: 5KiB   By: deft

<http://savannah.nongnu.org/bugs/download.php?file_id=45506>

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55069>

_______________________________________________
  Message sent via Savannah
  https://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
lwip-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #55069] netbiosns doesn't respond to questions

Jasper Verschueren
Update of bug #55069 (project lwip):

                  Status:                    None => Fixed                  
             Open/Closed:                    Open => Closed                
         Planned Release:                    None => 2.1.2                  

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #1:

Applied, thanks for the fix!

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55069>

_______________________________________________
  Message sent via Savannah
  https://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
lwip-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-devel