[bug #55973] The parsing of max response time in MLD Query message was wrong

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #55973] The parsing of max response time in MLD Query message was wrong

Wilfred
URL:
  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55973>

                 Summary: The parsing of max response time in MLD Query
message was wrong
                 Project: lwIP - A Lightweight TCP/IP stack
            Submitted by: kevingao
            Submitted on: Thu 21 Mar 2019 01:53:07 PM UTC
                Category: IPv6
                Severity: 3 - Normal
              Item Group: Faulty Behaviour
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any
         Planned Release: None
            lwIP version: git head

    _______________________________________________________

Details:

The parsing of max response time in MLD Query message was wrong as lwip miss
to change it from network order to host order. so in little endian platfrom,
this behavior was abnormal.
The attached file is my modification, pls review.



    _______________________________________________________

File Attachments:


-------------------------------------------------------
Date: Thu 21 Mar 2019 01:53:07 PM UTC  Name:
change-the-max-response-time-in-MLD-Query-to-host-order.patch  Size: 2KiB  
By: kevingao

<http://savannah.nongnu.org/bugs/download.php?file_id=46603>

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55973>

_______________________________________________
  Message sent via Savannah
  https://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
lwip-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #55973] The parsing of max response time in MLD Query message was wrong

Wilfred
Update of bug #55973 (project lwip):

                  Status:                    None => Fixed                  
             Open/Closed:                    Open => Closed                

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #1:

Fixed, thanks for the patch!

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?55973>

_______________________________________________
  Message sent via Savannah
  https://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
lwip-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/lwip-devel